فرض کنید میخواهید یک کسبوکار آنلاین موفق راه بیندازید یا کسبوکار فعلیتان را در فضای مجازی هم معرفی کنید. فکر میکنید برای رسیدن به این اهداف چه نکاتی را باید رعایت کرد؟
این سوالیست که در مجموعه یادداشتهای «مجازی در برابر واقعی» از دید یک تولیدکنندهی محتوا -که دستی هم بر آتش بازاریابی دیجیتال دارد- به آن پاسخ خواهم گفت.
قبل از هر چیز به فکر خودتان باشید! یعنی به جای اینکه وقت باارزشتان را صرف زیر نظر گرفتن رقبایتان کنید، به فکر این باشید که چطور میتوانید بهتر شوید.
قطعا بررسی عملکرد رقبا برای تدوین استراتژی در هر کسبوکاری لازم است. اما پس از انتخاب بازار هدف و استراتژی ورود به آن، تنها چیزی که باید وقتتان را بگیرد، بهبود عملکرد کسبوکار خودتان است. این پیشروان بازار (market leaders) هستند که باید دائما مراقب رقبا باشند نه شما و کسبوکار نوپایتان.
البته شما در خلأ فعالیت نمیکنید و قطعا عملکرد رقبا روی کسبوکار و بازارتان تاثیر دارد. اما اگر قسمت بزرگی از وقتتان را به زیر نظر گرفتن رقبا اختصاص دهید، فرصتهای نوآوری و خلاقیت و بهبود در کارتان را از دست خواهید داد. فرصتهایی که میتوانند به راحتی تفاوت بین موفقیت و شکست را رقم بزنند.
مثلا فرض کنید میخواهید یک فروشگاه آنلاین درست کنید. احتمالا اولین اسم و بزرگترین رقیبی که که در این بازار به ذهن میآید، دیجیکالاست. قطعا شما در ابتدای کارتان نمیتوانید با چنین شرکتی رقابت کنید. پس استراتژی ورودتان را روی بخش خاصی از بازار متمرکز میکنید. بعد از انتخاب حوزهی فعالیت، محو شدن در عملکرد دیجیکالا و حسرت خوردن بابت فاصلهی موجود هیچ دردی از شما دوا نخواهد کرد. پس در ابتدای کار فقط به فکر بهتر شدن خودتان باشید.
در یادداشتهای بعد به نکاتی درمورد راهکارهای بهبود عملکرد یک کسبوکار آنلاین اشاره خواهم کرد.
پ.ن: این یادداشتها ترجمه نیستند بلکه توسط خود من و براساس تجربهها و مطالعات شخصی به نگارش درمیآیند.
برای اطلاع از انتشار نوشتههای بعدی من در حوزهی تولید محتوا، آدرس ایمیل خود را در بخش اشتراک وارد کنید. (نوار پایین وبلاگ را ببینید.)
حامد
من یه نویسنده، عکاس، ویدئوگرافر و پادکسترم که عاشق خلق محتوای بکر و تازهست. اگه دوست دارید بیشتر درموردم بدونید، صفحهی دربارهی من رو ببینید. اما اگه دوست دارید باهم رفیق بشیم، تو شبکهی اجتماعی موردعلاقهتون یا از طریق اعلانهای مرورگر دنبالم کنید، محتوا رو ببینید و نظرتونو بگید که بیشتر گپ بزنیم.
تا دفعهی بعد، عزت زیاد!
پستهای مرتبط
بازاریابی محتوایی چیست؟
اگر شما هم مثل بسیاری از دوستان من وقتی عبارت بازاریابی محتوایی را میشنوید دقیقا نمیدانید که دارند چه میگویند، این متن را بخوانید.
۱۰ نکته برای تولید محتوای یک ارائهی ناب
محتوای یک ارائهی ناب باید چطور باشد؟ این 10 نکته به شما کمک خواهند کرد تا بهترین و جذابترین محتوای ممکن را برای ارائههایتان تولید کنید.
با سوپرمارکت محلهتان فرق داشته باشید
فکر میکنید مشکلات خرید از سوپرمارکتهای نزدیک خانهها چیست!؟ کسب و کار اینترنتی ما چه مزیتهایی نسبت به این نوع خرید دارد!؟
2 نظر
نظرات بسته شده اند.
اینجا خیلیییی خوشگل و جذاب شده.مبارکه :-))))
ممنون 🙂